Adverteren op deze website

Vrijeschoolliederen.nl is de website met het verzamelde liedrepertoire van vrijescholen in Nederland en internationaal, en wordt voornamelijk gebruikt door leerkrachten, ouders en leerlingen van vrijescholen. Maar ook in het reguliere pedagogische muziekveld wordt de website intensief gebruikt, onder meer door studenten Docent Muziek, koordirigenten, muziektherapeuten, stafleden van kampen.

De vormgeving en inhoud van de site zijn van professionele kwaliteit. Kernwoorden van de site zijn: gebruiksvriendelijk, omvangrijk, kwaliteit, gratis toegankelijk. De site is door zijn concept uniek, het is de grootste gratis toegankelijke schoolliederensite op internet. 

Naast de particuliere donaties is het ook voor bedijven en organisaties mogelijk de stichting Vrijeschoolliederen.nl te ondersteunen met een bijdrage, met als tegenprestatie het plaatsen van een advertentie die op alle liedpagina's en een groot aantal tekstpagina's zichtbaar is. Vrijeschoolliederen is een initiatief zonder winstoogmerk, bijdragen worden ingezet voor het verbeteren, onderhouden en uitbreiden van de website.

Doelgroep en bereik

Vrijeschoolliederen.nl heeft een moderne en interessante doelgroep: muziek, creativiteit en cultuur, ouderschap en pedagogie, sociale ontwikkeling, duurzaamheid en milieu, zingeving en spiritualiteit (waaronder antroposofie), een bewuste leefstijl, fair trade, zelfontplooiing, natuurlijke vakanties en gezondheid staan hoog in het vaandel. Maandelijks wordt de website in het Nederlandse taalgebied zo'n 15.000 keer bezocht, waarbij er gemiddeld 7 pagina's geopend worden, voornamelijk de liedpagina's. Zo bereiken de advertenties op deze liedpagina's zo'n 75.000 keer per maand de gebruikers. 

Formaten en tarieven

Klein (263 pixels breed, 150 pixels hoog):

  • 1 maand € 55,-  
  • 3 maanden € 125,-  
  • 6 maanden € 215,-  
  • 12 maanden € 400,-

Groot (263 pixels breed, 303 pixels hoog):

  • 1 maand € 110,-  
  • 3 maanden € 250,-  
  • 6 maanden € 430,-  
  • 12 maanden € 800,-

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw. De advertenties verschijnen alleen op de Nederlandstalige website www.vrijeschoolliederen.nl. Bij een voorkeursplaatsing bovenaan de advertenties geldt een toeslag van 10%.

Afbeeldingen kunt u als bijlage per mail toesturen, bij voorkeur in de juiste verhoudingen. Neem voor meer informatie over formaten en tarieven op met Matthijs Overmars via info@vrijeschoolliederen.nl.