Adverteren op deze website

Vrijeschoolliederen.nl is de website met het verzamelde liedrepertoire van vrijescholen in Nederland en internationaal, en wordt gebruikt door iedereen die met kinderen en volwassenen wil zingen en op zoek is naar geschikt liedmateriaal. Ook in het reguliere pedagogische muziekveld wordt de website intensief gebruikt, onder meer door studenten Docent Muziek, koordirigenten, muziektherapeuten, stafleden van kampen.

Vormgeving en inhoud van de site zijn van professionele kwaliteit. Kernwoorden van de site zijn: gebruiksvriendelijk, omvangrijk, kwaliteit, gratis toegankelijk. De site is door zijn concept uniek, het is de grootste gratis toegankelijke schoolliederensite op internet.

Op de liedpagina's wordt sinds januari 2018 ruimte geboden voor maximaal 4 advertenties, die aansluiten bij de interesses van de gebruikers. 

 

Doelgroep en bereik

Vrijeschoolliederen.nl heeft een moderne en interessante doelgroep: muziek, creativiteit en cultuur, ouderschap en pedagogie, sociale ontwikkeling, duurzaamheid en milieu, zingeving en spiritualiteit (waaronder antroposofie), een bewuste leefstijl, fair trade, zelfontplooiing, natuurlijke vakanties en gezondheid staan hoog in het vaandel. Maandelijks wordt de website in het Nederlandse taalgebied zo'n 15.000 keer bezocht, waarbij er gemiddeld 7 pagina's geopend worden, voornamelijk de liedpagina's. Zo bereiken de advertenties op deze liedpagina's zo'n 75.000 keer per maand de gebruikers.

 

Frequentie, formaten en tarieven

Advertenties kunnen per maand worden geplaatst, er geldt een korting bij plaatsing per kwartaal of half jaar.
Neem voor meer informatie over formaten en tarieven op met Matthijs Overmars via info@vrijeschoolliederen.nl of bel 06 - 438 109 57.