Vrijeschoolliederen koordag 2 april 2023

Zing je graag maar wil je niet op een vast koor? Ben je dol op vrijeschoolliederen en wil je eens een dag onder deskundige leiding voluit zingen met een groot koor? Ben je leerkracht of dirigent en wil je nieuwe meerstemmige liederen leren voor je klas of je eigen koor? Kom dan ook meezingen op de eerste Vrijeschoolliederen koordag in Zeist: Singing all together!

Op 2 april 2023 organiseren we deze eerste koordag, onder leiding van Annemiek van der Ven en Matthijs Overmars. We zingen meerstemmige liederen, canons, vlotte energizers en ingetogen pareltjes. Je hoeft voor deze koordag niet goed te kunnen zingen, iedereen met en zonder ervaring is van harte welkom! Misschien is het voor het eerst dat je in een grotere groep komt zingen, dan zal je ervaren hoe je meegenomen wordt in het geheel. En met de zangoefeningen die tijdens de dag doen zal je merken dat je je stem steeds beter en rijker kunt gebruiken.

Je kunt van tevoren je favoriete liederen opgeven, dan zetten wij die op het repertoire van de dag. En als je je hebt opgegeven dan krijg je een week voor de koordag de repertoirelijst toegestuurd, dan kan je de liederen alvast op de website opzoeken en beluisteren.

2023-02-14_19h55_33

Annemiek van der Ven en Matthijs Overmars werken allebei als leerkracht op de Zeister Vrije School, en hebben een lange staat van dienst in zowel het ensemble zingen, als in het dirigeren van diverse koren. 

Zij werken dagelijks met kinderen en muziek, en delen de missie om kinderen en volwassenen meer en beter te laten zingen. Omdat zingen gezond is, levenslust wekt en verbindend werkt, zowel tussen mensen onderling, als binnen jezelf. 

Tijdens deze koordag wisselen ze hun rollen van dirigent en pianist, inspirator en zangdocent steeds met elkaar af, zodat de deelnemers vanuit heel verschillende invalshoeken aan het zingen gebracht worden.

 

Hierbij alle praktische gegevens op een rijtje:

Datum: zondag 2 april 2023
Tijd: van 10.00 - 16.00 uur
Locatie: Zeister Vrije School, Burg. van Tuylllaan 35 in Zeist
Kosten: € 28,- inclusief koffie en thee
Opgave: De koordag is helaas uitverkocht, er zijn voor deze keer geen tickets meer te bestellen. Na de zomervakantie gaan er nog meer koordagen komen. We houden je op de hoogte!

Vrijeschoolliederen.nl organiseert inspiratiedagen voor leerkrachten en andere belangstellenden
rond muzikale thema's en liedrepertoire.

X

Gebruik je mobiel in horizontale positie voor een optimale weergave.