Zing mee met de Vrijeschoolliederen koordagen

Banner vijf koordagen 2023-2024 - witte rand2 

Zing je graag maar wil je niet op een vast koor? Ben je dol op vrijeschoolliederen en wil je eens onder deskundige leiding voluit zingen met een groot koor? Ben je leerkracht of dirigent en wil je nieuwe meerstemmige liederen leren voor je klas of je eigen koor? Kom dan naar de Vrijeschoolliederen koordagen!

Op 2 april 2023 organiseerden we de eerste koordag, onder leiding van Annemiek van der Ven en Matthijs Overmars. Deze dag werd zo enthousiast ontvangen, en er was zo'n grote vraag naar meer, dat we in het schooljaar 2023-2024 vijf koordagen gaan organiseren.

 

 wanneer  waar  onder leiding van
 Zondag 24 september 2023 (uitverkocht)  Zeist  Annemiek van der Ven en Matthijs Overmars
 Zondag 19 november 2023  Zeist  Annemiek van der Ven en Matthijs Overmars
 Zaterdag 10 februari 2024  Apeldoorn  Annemiek van der Ven en Matthijs Overmars
 Zaterdag 13 april 2024  Eindhoven  Wilko Brouwers en Matthijs Overmars
 Zaterdag 8 juni 2024  Zeist  Annemiek van der Ven en Matthijs Overmars

 

Portretfoto Annemiek van der Ven - witte rand

We zingen meerstemmige liederen, canons, vlotte energizers en ingetogen pareltjes. Je hoeft voor deze koordagen niet goed te kunnen zingen, iedereen is van harte welkom! Misschien is het voor het eerst dat je in een grotere groep komt zingen, dan zal je ervaren hoe je meegenomen wordt in het geheel. En met de zangoefeningen die tijdens de dag doen zal je merken dat je je stem steeds beter en rijker kunt gebruiken.

Portretfoto MatthijsAnnemiek van der Ven en Matthijs Overmars werken allebei als leerkracht op de Zeister Vrije School, en hebben een lange staat van dienst in zowel het ensemble zingen, als in het dirigeren van diverse koren. Zij werken dagelijks met kinderen en muziek, en delen de missie om kinderen en volwassenen meer en beter te laten zingen.

Wilko Brouwers is koordirigent, componist en initiator van muziekprojecten. Hij gaf jarenlang les aan de Meerjarige Dirigenten Opleiding in Utrecht, heeft veel ervaring in het werken met kinderen en het improviseren met koren.

Portretfoto Wilko Brouwers - witte rand
Tijdens deze koordag wisselen de beide dirigenten hun rollen van dirigent en pianist, inspirator en zangdocent steeds met elkaar af, zodat de deelnemers vanuit heel verschillende invalshoeken aan het zingen gebracht worden.

Voor wie: iedereen die graag de mooiste vrijeschoolliederen zingt onder professionele leiding.
Wanneer: Zie de data hierboven, van 10.00 - 16.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur.
Locaties:
-Zeist: Zeister Vrije School, Socrateslaan 22
-Apeldoorn: Vrijeschool De Vijfster, Texandrilaan 30
-Eindhoven: Vrije Basisschool De Regenboog, Mimosaplein 1.

Kosten: € 28,- inclusief koffie en thee.
Opgave: Je kunt je voor één of meerdere koordagen opgeven via deze link. Je krijgt dan via Fairtix een online ticket voor de dag, dat is tevens je bewijs van inschrijving. Bij elke koordag is er plek voor 80 deelnemers.
Mocht een koordag uitverkocht zijn, dan kan je kijken of er nog plek is bij een andere koordag, of je kunt je via info@vrijeschoolliederen.nl opgeven om op de wachtlijst geplaatst te worden.


Vrijeschoolliederen.nl organiseert inspiratiedagen voor leerkrachten en andere belangstellenden
rond muzikale thema's en liedrepertoire.

 

X

Gebruik je mobiel in horizontale positie voor een optimale weergave.